Volautomatische autowasstraat

Wascentrum en wasboxen

  • Groenste autowasstraat in de regio

  • Contactloos betalen in de wasbox

  • Wasstraat met diverse programma’s

  • Ook geschikt voor campers & caravans

Volautomatische autowasstraat, snelle reiniging

Wascenter Velthuis is het groenste wascentrum in de regio. We hebben twee volautomatische wasstraten die een snelle, goede en vooral veilige reiniging van uw auto garanderen. Met één van de vijf programma’s kunt u zelf kiezen tussen een oppervlakkige of juist grondige reiniging. En natuurlijk kunt u achteraf het interieur van uw auto schoonmaken bij onze stofzuigers.

Auto wassen in één van de zeven wasboxen

Wast u uw auto toch liever met de hand? Geen probleem, daarvoor hebben wij maar liefst zeven wasboxen voor geïnstalleerd. Deze biedt ruimte voor zowel uw auto als uw camper of caravan. Wees vrij om uw eigen poetsspullen mee te nemen voor de wasboxen. Mocht u nog poetsspullen of -accessoires nodig hebben kunnen wij u daar natuurlijk mee helpen.

Onze autowasstraat en wasboxen zijn gesitueerd op hetzelfde terrein als ons autobedrijf in Heijen. Wassen en poetsen van uw voertuig kunt u achter ons pand doen, makkelijk toegankelijk via het hek aan de zijkant.

Prijzen en openingstijden van onze wasstraat

De prijzen van de programma’s verschillen in grondigheid van de reiniging. Of uw auto nu een oppervlakkige reiniging of diepe en langdurende reiniging nodig heeft: onze autowasstraat biedt voor iedereen (en iedere portemonnee) een passend wasprogramma.

Wasprogramma 1 Voorwassen, hogedruk wassen, drogen €8,00
Wasprogramma 2 Voorwassen, hogedruk wassen, hot wax, drogen €10,50
Wasprogramma 3 Special Polish programma €16,50

Zowel in onze wasboxen als in de autowasstraat kunt u eenvoudig contactloos betalen. Beiden zijn dagelijks geopend van 08.00 tot 22.00 uur. U bent van harte welkom om uw auto te komen wassen in onze wasstraat of wasboxen!

Liever het auto wassen uitbesteden?

Dat is natuurlijk mogelijk! Wij hebben poetsers en detailers in dienst die uw auto, camper of caravan van binnen en buiten compleet kunnen reinigen en conditioneren. Car cleaning en detailing is bij uitstek maatwerk, waar ook maatwerkprijzen voor gelden. We informeren u graag naar de mogelijkheden en brengen u graag een passende offerte op maat uit!