SCHADEHERSTEL

Erkend schadeherstelbedrijf

  • Erkend autoherstelbedrijf

  • Werkzaam voor de meeste verzekeraars

  • Afwikkeling bij total-loss

  • Vervangend vervoer mogelijk

Autoschade herstel in Heijen, Noord-Limburg

Bij Auto Velthuis bieden we een full-service dienstverlening aan onze klanten. Naast onderhoud en occasionsvan alle merken bieden we ook oplossing bij autoschade herstel. Als erkend autoschadebedrijf mogen we voor veel verzekeraars de autoschade herstellen. En dat niet alleen: ook voor de afwikkeling met de verzekering nemen we u de zorg uit handen. Verzekeraars willen de kosten van het schadeherstel weten zodat ze weten wat ze aan u / anderen moeten uitkeren. Maar denk ook aan de (administratieve) afhandeling wanneer uw auto total-loss is.

Auto Velthuis: erkend autoherstelbedrijf voor autoschade

Het maakt niet uit of u bij ons komt met een kleine cosmetische schade of grote schade na een ongeval: qua autoschade herstel kunnen we veel verschillende autoschades verhelpen. Zo kunnen we kleine parkeerschades, deuken of vegen uitdeuken en plaatselijk spuiten. Als het voordeliger voor u is kunnen we het onderdeel ook vervangen.

De wat grotere (structurele) autoschades zijn kunnen uitdagender zijn, maar ook daar kunnen we u prima mee helpen. Denk hierbij aan plaatwerk, of structurele schade aan (sub-)frames, chassis of carrosserie).

Voor motorschade of motorische defecten aan de auto kunt u het best een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt.

Offerte autoschade opvragen bij Auto Velthuis

Heeft u een grote of kleine autoschade die u graag wilt laten repareren? Laat het ons weten en neem contact met ons op. Stuur gedetailleerde foto’s mee zodat we een goed beeld kunnen krijgen van de schade, of kom langs bij ons autobedrijf in Heijen. Dan kunnen we u een passende offerte voor uw autoschade doen.