Auto Velthuis: BMW garage in Heijen

Op zoek naar een autobedrijf voor uw BMW in de regio Noord-Limburg? U bent van harte welkom bij Auto Velthuis in Heijen. Wij zijn jaren geleden gestart als Peugeot-garage, maar hebben ons in de loop der jaren verbreed naar onderhoud en verkoop van alle merken. Onze monteurs hebben de kennis én alle (merk-specifieke) gereedschappen om uw BMW te kunnen onderhouden – ook als u uw BMW (zakelijk) least.

Auto Velthuis beschikt over een ruime werkplaats die plek biedt om ten minste vijf auto’s tegelijkertijd te kunnen onderhouden. Daarnaast hebben we ons eigen magazijn en voorraad, waardoor de meeste (slijtage-)onderdelen gewoon op voorraad zijn. U hoeft uw BMW dus nooit lang te missen.

Is uw BMW toe aan een onderhoudsbeurt?

Voor het uitvoeren van een onderhoudsbeurt voor uw BMW inspecteren onze monteurs uw auto grondig. Waar vroeger de grote beurt of kleine beurt werd gedaan op basis van de wens van de klant, daar wordt nu gekeken naar de onderhoudsinterval van uw BMW. Uw boordcomputer geeft exact aan waar uw auto qua onderhoud behoefte aan heeft. Zo doen we altijd wat nodig is, maar nooit meer dan dat.

Naast het reguliere onderhoud bent u ook welkom voor het repareren van defecte onderdelen, vernieuwen of verwisselen van uw autobanden of schadeherstel. Ook zijn onze monteurs opgeleid om airco onderhoud uit te voeren, en uw auto te keuren (APK).

Dé garage in Noord-Limburg voor uw BMW

Natuurlijk helpen we u ook graag als u juist op zoek bent naar een nieuwe BMW occasion. Ons aanbod aan occasions is divers en wisselt sterk. Eerlijk is eerlijk, vanuit onze historie weten met name Peugeot-rijders ons goed te vinden en verkrijgen wij vaak Peugeot-occasions door inruil. Maar regelmatig gaan Ralph of Twan op pad om occasions te importeren of aan te kopen. En natuurlijk is het altijd afwachten wat we vanuit inruil kunnen aanbieden.

Zit uw BMW occasion er niet tussen? Houdt dan onze Facebook-pagina in de gaten of laat ons weten waar u specifiek naar op zoek bent. Dan kunnen wij gerichter voor u op zoek gaan.

Graag tot ziens bij Auto Velthuis!

Zien we u binnenkort bij ons autobedrijf voor onderhoud aan uw BMW of één van onze BMW occasions? Check onze openingstijden of neem contact op om een afspraak te maken. Ons verkoopteam staat voor u klaar!