Auto Velthuis: Kia garage in Heijen

Bent u op zoek naar een autogarage voor uw Kia? Wij zijn autobedrijf Auto Velthuis, de autogarage voor alle merken. Van oorsprong zijn wij in 1962 begonnen als Peugeot-garage voor de regio Noord-Limburg. In de afgelopen jaren hebben we onze focus, kennis en materialen verbreed om zo ook andere merken te kunnen servicen. Zo zijn we nu ook de garage voor onderhoud en reparatie van uw Kia.

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor occasions of onderhoud van uw Kia. Maar onze dienstverlening gaat verder: ook voor schadeherstel, reparatie en car cleaning bent u bij ons op het juiste adres. Met twee volwaardige wasstraten en diverse wasboxen kunt u uw Kia weer in showroomstaat krijgen. En als u er toch bent kunt u via het aangrenzende tankstation weer met een volle tank de weg op.

Dé garage in Noord-Limburg voor uw Kia

Bent u in de markt voor een nieuwe Kia occasion? Ons aanbod is divers en wisselt snel. Regelmatig worden er occasions bij ons ingeruild via verkoop, importeren we occasions of kopen we nieuwe voorraad aan. Het zwaartepunt in ons aanbod ligt nog wel op Peugeot, maar wordt steeds meer divers.

Zit uw gewenste Kia occasions er niet bij? Ons aanbod wisselt regelmatig, dus houdt onze Facebook-pagina in de gaten. Of laat het ons weten waarvoor u in de markt bent; dan kunnen we rekening houden met uw wensen

Is uw Kia toe aan een onderhoudsbeurt?

Voor het onderhoud van uw Kia bent u welkom in onze ruime werkplaats, die met vijf werkbruggen plaats biedt voor ten minste vijf auto’s tegelijk. Bovendien is ons personeel vakkundig en opgeleid voor alle merken, en hebben wij een eigen magazijn in beheer. Hierdoor kunnen wij meestal snel aan de slag met reparaties of onderhoud, zonder te moeten wachten op bestellingen. En sturen we uw Kia weer snel en veilig de weg op.

Naast een onderhoudsbeurt voor uw Kia (kleine beurt of grote beurt) bent u ook welkom bij ons voor:

Graag tot ziens bij Auto Velthuis!

Zien we u binnenkort bij ons autobedrijf voor onderhoud aan uw Kia of één van onze Kia occasions? Check onze openingstijden of neem contact op om een afspraak te maken. Ons verkoopteam staat voor u klaar!