Auto Velthuis: autobedrijf in de regio Cuijk

Als u in de regio Cuijk woont is de kans groot dat u ons al kent. Ook dan heten we u alsnog welkom bij Auto Velthuis: een full-service autogarage uit Heijen (regio Cuijk). Jarenlang hebben wij als dealer van Peugeot de regio bediend met dit mooie Franse merk. We zijn nog steeds Erkend Reparateur en Distributeur, maar hebben ons ontwikkeld om alle merken te kunnen bedienen. Ook als u geen Peugeot rijdt bent u voor onderhoud van harte welkom.

Regelmatig hebben wij nieuwe occasions in ons aanbod waar we ook diverse services voor financiering bij aanbieden. Met ons goedgevulde magazijn kunnen wij alle merken onderhouden – of natuurlijk losse onderdelen verkopen. Tot slot kunt u bij ons ook terecht om uw auto te tanken, te poetsen of schade te herstellen.

Onderhoud en APK voor alle merken

Onze werkplaats biedt met zijn vijf werkbruggen ten minste plek om vijf auto’s tegelijk te kunnen servicen. Onze monteurs volgen daarin de onderhoudsinterval van uw auto: door de computer uit te lezen weten zij precies wat aan vervanging toe is. Heeft u een oudere auto zonder boordcomputer? Geen probleem: zowel met als zonder boordcomputer wordt uw voertuig visueel grondig nagekeken tijdens een onderhoudsbeurt.

Naast het reguliere onderhoud kunt u ook bij ons terecht voor:

Dit doen wij in principe voor alle merken; daar hebben wij de mensen en middelen voor in huis. Maar ook voor onderhoud aan uw elektrische auto of uw (zakelijke) leaseauto bent u van harte welkom bij ons autobedrijf. Bovendien hebben wij een haal- en brengservice, en zijn er leenauto’s of leenfietsen beschikbaar voor klanten in de regio.

Occasions in Cuijk van diverse merken

Naast onderhoud, het servicen of poetsen van uw auto kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto. Van oudsher zijn wij een Peugeot-garage, dus hebben we altijd focus gehad op Peugeot-occasions. Echter zijn we de laatste jaren ons steeds meer gaan verbreden naar alle merken, en krijgen wij regelmatig nieuwe occasions vanuit inruil, import of door ons aangekochte voorraad. Allemaal in goede staat en waar nodig gerepareerd of (preventief) onderhouden voor vele veilige kilometers.

Bekijk ons occasion-aanbod voor de recente voorraad die wij online hebben. Niet gevonden wat u zoekt? Ons aanbod wisselt regelmatig; stuur ons een bericht of volg onze Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van onze nieuwe voorraad.

Graag tot ziens bij Auto Velthuis!

Zien we u binnenkort bij ons autobedrijf voor onderhoud, één van onze occasions of om uw auto te wassen? Check onze openingstijden of neem contact op om een afspraak te maken. Ons verkoopteam staat voor u klaar!