Auto Velthuis: autobedrijf in de regio Groesbeek

Auto Velthuis is een all-round autobedrijf uit Heijen – op slechts een kwartier rijden van Groesbeek. Wellicht kent u Auto Velthuis al als autogarage voor met name Peugeot. Dat klopt: we zijn nog steeds Erkend Reparateur en Distributeur, maar in de loop der jaren hebben wij onze focus verbreed. Nu hebben we de expertise, gereedschappen en onderdelen om onderhoud voor alle merken uit te voeren.

Naast het onderhoud voor alle merken hebben wij een regelmatig wisselend aanbod aan jonggebruikte occasions. Dus als u in de regio Groesbeek woont en een occasion zoekt, neem dan vooral een kijkje in Heijen. Bovendien kunnen wij u met onze (financiële) services helpen bij het verzekeren of financieren van uw auto, en hebben we diverse diensten om uw auto in showroomstaat te brengen – en te houden.

Jonggebruikte kwaliteitsoccasions bij Groesbeek

Bij Auto Velthuis onderhouden en verkopen wij occasions van alle merken. Ons occasion-aanbod bestaat uit occasions van verschillende merken, typen en technische specificaties. Wat alle auto’s gemeen hebben is dat iedere auto grondig wordt nagekeken en waar nodig gerepareerd voordat ze in de verkoop gaan. Onze occasions verlaten onze showroom altijd met het stempel van ons autobedrijf: in goede staat, onderhouden en garantie voor veilige kilometers en plezier.

Ons aanbod wisselt regelmatig, dus houdt gerust onze Facebook-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van onze nieuwe voorraad.

Onderhoud en APK voor alle merken

Of u nu in een Opel, Peugeot, Rolls Royce of Tesla rijdt; u bent bij ons van harte welkom voor het (periodieke) onderhoud aan uw voertuig. Met een onderdelenmagazijn in eigen beheer, all-round monteurs én het juiste materiaal hebben wij alles in huis om onderhoud voor alle merken te kunnen verzorgen. Onze werkplaats telt vijf werkbruggen en biedt plek aan ten minste vijf auto’s.

Op basis van het onderhoudsinterval van uw auto (te vinden in uw boordcomputer) kunnen wij informatie achterhalen voor onderhoud: welke onderdelen zijn aan vervanging toe? Wat moet gecontroleerd worden? Wij borduren voort op de informatie die uw auto ons geeft: zo doen we altijd wat noodzakelijk is, maar nooit meer dan nodig. Heeft uw auto geen boordcomputer? Geen zorgen, iedere auto in onze werkplaats wordt altijd door onze monteurs geïnspecteerd.

Naast regulier onderhoud zien we u graag voor APK-keuring, Airco-onderhoud, Autobanden, onderhoud voor elektrische auto’s en leaseauto’s. Bovendien hebben wij een haal- en brengservice, en zijn er leenauto’s of leenfietsen beschikbaar voor klanten in de regio.

Graag tot ziens bij Auto Velthuis!

Zien we u binnenkort bij ons autobedrijf voor onderhoud, één van onze occasions of om uw auto te wassen? Check onze openingstijden of neem contact op om een afspraak te maken. Ons verkoopteam staat voor u klaar!