Auto Velthuis: autobedrijf in de regio Nijmegen

Een begrip in de regio: Auto Velthuis. Wij zijn een autobedrijf uit de regio Nijmegen – op slechts 20 minuten rijden. Wij hebben een full-service filosofie om onze klanten over de gehele breedte te kunnen helpen met hun auto. Van schadeherstel tot financiering kunnen wij u helpen.

Wat betekent dat dan in de praktijk? Naast ons aanbod van occasions en het klein- en grootschalig onderhoud wat wij uitvoeren voor alle merken, hebben we een goedgevuld magazijn aan auto-onderdelen. Bestel dus gerust onderdelen die u nodig hebt om zelf onderhoud uit te voeren. Ook als het om poetsspullen gaat, want daar zijn we ook heel serieus in. Naast onze wasstraten en wasboxen kunnen we u goed adviseren én helpen uw auto in showroomstaat te krijgen.

Jonggebruikte kwaliteitsoccasions bij Nijmegen

Vanuit onze historie als Peugeot-garage heeft het accent van ons aanbod in occasions vroeger altijd op Peugeot gelegen. Echter zijn we al jaren aan het diversificeren voor een afwisselend aanbod. Occasions die wij vanuit inruil verkrijgen, die we importeren uit het buitenland of die aangeboden worden als ex-showroommodel. Bovendien wordt iedere occasion nagekeken: niet enkel met een stofzuigertje erdoorheen, maar grondig geïnspecteerd en waar nodig gerepareerd of (preventief) onderhouden.

Onderhoud en APK voor alle merken

Of u uw occasion nou bij ons heeft gekocht of bij een ander autobedrijf, we staan graag tot uw dienst om onderhoud en reparaties uit te voeren. Onze monteurs, magazijn én materieel zijn erop voorbereid om onderhoud voor alle merken te kunnen doen. Vroeger kende we nog de grote beurt en kleine beurt, nu volgen we steeds vaker het onderhoudsschema van uw auto. Op basis van gegevens uit uw boordcomputer kunnen wij exact zien wat toe is aan onderhoud of vervanging. Wees gerust: we kijken uw voertuig ook altijd visueel grondig na.

Naast occasions voeren wij ook onderhoud aan uw elektrische auto uit, en bent u ook bij ons welkom voor onderhoud aan uw leaseauto. Niet alleen voor regulier onderhoud, maar ook voor:

Bovendien hebben wij een haal- en brengservice, en zijn er leenauto’s of leenfietsen beschikbaar voor klanten in de regio.

Graag tot ziens bij Auto Velthuis!

Zien we u binnenkort bij ons autobedrijf voor onderhoud, één van onze occasions of om uw auto te wassen? Check onze openingstijden of neem contact op om een afspraak te maken. Ons verkoopteam staat voor u klaar!