Auto Velthuis: autobedrijf in de regio Venray

De kans is groot dat u – als u in de regio Venray woont – ons autobedrijf al kent. En wellicht dat u ons ook kent als autogarage voor met name Peugeot. Dat klopt deels: wij zijn nog steeds Erkend Reparateur en Distributeur van Peugeot, maar hebben ons in de afgelopen jaren ontwikkeld om alle merken te kunnen onderhouden. U bent dus van harte welkom bij ons, ongeacht welk merk u rijdt.

Naast het onderhoud (en een goedgevuld magazijn) voor alle merken hebben wij regelmatig nieuwe occasions in ons aanbod. Stuk voor stuk kwaliteitsoccasions die grondig nagekeken worden voordat ze worden verkocht. Ook bieden we diverse (financiële) services aan om te helpen in de aankoop van uw auto. En met onze full-service dienstverlening helpen we om uw auto in showroomstaat te brengen – en te houden.

Ruim aanbod aan occasions vlakbij Venray

Naast het onderhoud of verzorgen van uw auto kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor uw nieuwe auto. In ons sterk wisselende aanbod van occasions vindt u een gevarieerd aanbod van verschillende merken auto’s. Occasions die wij veelal krijgen vanuit inruil, voor u importeren of als ex-showroommodel aanbieden. Ook gaan Ralph en Marcel regelmatig op pad om nieuwe voorraad aan te kopen.

Maar jullie deden toch alleen Peugeot? Klopt; dat was vroeger, maar in de afgelopen jaren hebben wij onze focus verbreedt naar onderhoud en verkoop van occasions van alle merken. Occasions die in goede staat zijn of – na een grondige controle – extra worden onderhouden en in goede staat hersteld.

Onderhoud en APK voor alle merken

Met een eigen onderdelenmagazijn, vakkundige monteurs en het juiste materieel hebben wij alles in huis om uw occasion te onderhouden of repareren. Met vijf werkbruggen biedt onze werkplaats plek om aan ten minste vijf auto’s tegelijk te kunnen werken. Voor het uitvoeren van onderhoud lezen wij uw boordcomputer uit: die vertelt ons exact wat er nagekeken moet worden. Afhankelijk daarvan bepalen we met u of we een grote beurt of een kleine beurt uitvoeren.

Niet alleen voor regulier onderhoud kunt u bij ons terecht. Wij doen ook:

En wist u dat wij ook onderhoud aan elektrische auto’s en leaseauto’s uitvoeren? Bovendien hebben wij een haal- en brengservice, en zijn er leenauto’s of leenfietsen beschikbaar voor klanten in de regio.

Graag tot ziens bij Auto Velthuis!

Zien we u binnenkort bij ons autobedrijf voor onderhoud, één van onze occasions of om uw auto te wassen? Check onze openingstijden of neem contact op om een afspraak te maken. Ons verkoopteam staat voor u klaar!