Auto Velthuis: autobedrijf in de regio Wijchen

Welkom bij Auto Velthuis uit Heijen. Wij zijn een autobedrijf vlakbij Wijchen (20 minuten) waar we occasions en onderhoud voor alle merken hebben. Ondanks dat wij Erkend Reparateur en Distributeur zijn van Peugeot hebben wij expertise, gereedschappen en onderdelen voor alle merken. Ook als u onderdelen uit ons magazijn wilt kopen. U bent dus met ieder merk auto welkom bij ons.

Met diverse (financiële) services kunnen we u helpen met het verzekeren of financieren van uw nieuwe auto of occasion. Maar onze dienstverlening gaat verder dan alleen financiering: ook voor schadeherstel, pechhulp, of uw auto professioneel laten poetsen kunt u bij ons aankloppen. Natuurlijk kunt u uw auto ook zelf in showroomstaat terugbrengen door gebruik te maken van één van onze autowasstraten of wasboxen.

Occasions in Wijchen van diverse merken

Vanzelfsprekend kunt u bij ons autobedrijf terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto. Wij hebben een aanbod met occasions van diverse merken die wij op meerdere manieren aan onze voorraad hebben toegevoegd: ingeruild door een klant, geïmporteerd uit het buitenland of in de verkoop als ex-showroommodel. Allemaal auto’s die wij afleveren met het Auto Velthuis-stempel: in goede staat en garant voor vele veilige kilometers.

Zit uw nieuwe occasion er niet tussen? Houdt onze Facebook-pagina in de gaten of stuur ons een bericht. Marcel en Ralph gaan regelmatig op pad om nieuwe voorraad aan te kopen, dus laat het vooral weten als u ergens naar op zoek bent.

Onderhoud en APK voor alle merken

Of u uw occasion nu bij ons of bij een autobedrijf elders heeft gekocht: u bent welkom bij Auto Velthuis om uw auto te laten onderhouden. Onze monteurs zijn vakkundig en bekwaam voor alle merken, en hebben al het materieel en onderdelen om onderhoud aan uw auto uit te voeren. Denk aan:

Vroeger kenden we voor het reguliere onderhoud twee varianten: de kleine beurt en grote beurt. Tegenwoordig hebben alle auto’s een boordcomputer die ons exact verteld welke onderdelen aan vervanging toe zijn, wat moet worden nagekeken en/of onderhouden. Bij Auto Velthuis volgen we dit onderhoudsinterval van uw auto: zo doen we alles wat nodig is om weer veilig op weg te kunnen, maar nooit meer dan nodig.

Graag tot ziens bij Auto Velthuis!

Zien we u binnenkort bij ons autobedrijf voor onderhoud, één van onze occasions of om uw auto te wassen? Check onze openingstijden of neem contact op om een afspraak te maken. Ons verkoopteam staat voor u klaar!