Financiering bij Auto Velthuis

Wit u een nieuwe auto kopen, heeft u op dit moment de liquide middelen niet maar kunt u wel de maandelijkse lasten dragen? Dan kunt u gebruik maken van de financieringsmogelijkheden die Auto Velthuis u biedt. Wij bieden financial lease-mogelijkheden via DTC-Lease óf via Peugeot Finance – eventueel te combineren met de MyPeugeot Card. We maken graag samen met u de rekensom om uw maandlasten voor de auto te berekenen, dus neem contact op of kom langs in Heijen om u te laten informeren naar de mogelijkheden.

Verschil tussen financiering en leasing

Een mooie overeenkomst tussen het leasen en financieren van een auto of occasion is dat de auto die u graag wilt rijden een stuk bereikbaarder is. Zowel bij het financieren als leasen van een auto heeft u te maken met een maandelijkse betaling. Toch is er een belangrijk verschil tussen beiden: bij financiering van uw occasion koopt u de auto met een aflopend krediet dat u maandelijks aflost. Zodra u het volledige bedrag heeft afgelost is de auto uw eigendom. Echter zijn zaken zoals verzekering en onderhoud voor uw verantwoordelijkheid. Dit noemen we – om het nog ingewikkelder te maken – financial lease.

Wanneer u een auto private of zakelijk least betaalt u een maandelijks bedrag aan de leasemaatschappij om gebruik te kunnen maken van de auto. Onderhoud, APK-keuring en verzekering zijn meestal inclusief en – voor de zakelijk rijders – hebt u de keuze om met of zonder bijtelling te leasen. Dat is afhankelijk van of u uw auto van de zaak enkel voor zakelijk verkeer of ook privé gaat gebruiken. In feite betaalt u dan dus niet voor het eigendom, maar voor het gebruik – al is dit vaak ook afhankelijk van de afspraken die u bij het afsluiten van een leasecontract maakt.

Meer weten?

Heeft u een auto op het oog en wilt u bij Auto Velthuis een occasion kopen? Fijn! We helpen u graag verder en vertellen u meer over de (financierings)mogelijkheden. Neem contact op met Auto Velthuis en één van onze verkopers helpen u verder.