Auto Velthuis: autobedrijf in de regio Boxmeer

Welkom bij Auto Velthuis: een full-service autobedrijf uit Heijen (regio Boxmeer). Vanuit onze historie hebben wij altijd de focus gehad op het merk Peugeot. We zijn nog steeds Erkend Reparateur en Distributeur, maar hebben in de loop der jaren ontwikkeld om alle merken te bedienen.

Naast een regelmatig wisselend aanbod aan jonggebruikte occasions voeren wij onderhoud uit voor alle merken. Ook voor de verkoop van onderdelen bent u bij ons welkom: ons eigen magazijn is goed bevoorraad. Als we het niet in huis hebben bestellen we het voor u. Bovendien bieden wij diverse diensten aan om uw auto in showroomstaat te houden, en kunt u bij ons ook terecht voor (financiële) services rondom uw auto.

Ruim aanbod aan occasions vlakbij Boxmeer

Regelmatig voegen wij nieuwe voorraad toe aan ons occasion aanbod: vanuit inruil verkregen, onze eigen ex-showroommodellen, aangekochte voorraad of geïmporteerd. De auto’s uit onze voorraad zijn in goede staat, worden altijd grondig nagekeken en waar nodig voeren we reparaties of onderhoud uit. Pas dan verdient onze occasions onze kwaliteitsstempel.

Onderhoud en APK voor alle merken

Naast onze occasions van alle merken bent u van harte welkom om uw auto voor onderhoud, schadeherstel of reparatie langs te brengen bij ons autobedrijf. Onze werkplaats biedt ruimte om ten minste vijf auto’s tegelijkertijd te kunnen onderhouden, en onze monteurs zijn ervaren in hun vak: bijvoorbeeld het uitvoeren van airco-onderhoud, of het vervangen van autobanden. Wilt u uw auto laten keuren? Voor een APK-keuring – indien gewenst in combinatie met een onderhoudsbeurt – bent u natuurlijk van harte welkom.

Voor het uitvoeren van regulier onderhoud volgen wij het onderhoudsplan van uw auto om te kijken wat nodig is. Afhankelijk van diens onderhoudsinterval krijgt uw auto een grote beurt of kleine beurt. Wij hebben ons eigen onderdelenmagazijn, gereedschappen en expertise in huis om dit voor alle merken te kunnen doen. Tevens doen wij ook het onderhoud voor uw elektrische auto, en bent u ook met uw leaseauto voor onderhoud welkom bij ons. Bovendien hebben wij een haal- en brengservice, en zijn er leenauto’s of leenfietsen beschikbaar voor klanten in de regio.

Graag tot ziens bij Auto Velthuis!

Zien we u binnenkort bij ons autobedrijf voor onderhoud, één van onze occasions of om uw auto te wassen? Check onze openingstijden of neem contact op om een afspraak te maken. Ons verkoopteam staat voor u klaar!