Lease-auto onderhoud voor zakelijk rijders

Auto Velthuis is aangesloten op het ROB-Net (Reparatie, Onderhoud en Banden). Die naam mag u direct weer vergeten, maar het houdt in dat wij een directe lijn hebben met uw leasemaatschappij als het gaat om onderhoud van uw lease-auto en de administratie daaromheen. Dat betekent dat wij u als leaserijder kunnen ontzien in de hele papierwinkel en financiële afwikkeling rondom het onderhoud uw lease-auto.

Onderhoud van uw lease auto bij Auto Velthuis

Doordat wij in rechtstreekse contact staan met uw leasemaatschappij nemen wij de afhandeling van het onderhoud of de reparatie op ons – zowel financieel of, in het geval van schade, met de verzekeraar van uw leasemaatschappij. U als zakelijk leaserijder hoeft eigenlijk maar twee dingen te doen: ’s ochtends uw lease-auto voor onderhoud brengen, en hem ’s avonds weer ophalen.

Lease-auto onderhoud inplannen

We heten u als zakelijk leaserijder van harte welkom in Heijen! Natuurlijk bieden we u onze haal- en brengservice aan als u in de regio woont, net zoals we dat bij particuliere onderhoudsbeurten doen. En afhankelijk van uw contract kunt u ook een leenauto gebruiken in de tijd dat uw auto bij ons autobedrijf in onderhoud staat.

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen.