Auto Velthuis: Hyundai garage in Heijen

Welkom bij Autobedrijf Auto Velthuis, gevestigd in Heijen, Noord-Limburg. Auto Velthuis bestaat al sinds 1962. Oorspronkelijk zijn wij begonnen als Peugeot-garage – misschien kent u ons daar wel van – en hebben in de loop der jaren ons verbreed in kennis, materialen en gereedschappen. Wij kunnen in principe dus alle merken onderhouden en servicen. Zo kunnen we ook de garage voor uw Hyundai zijn.

Auto Velthuis is een full-service autobedrijf: niet alleen verkopen en onderhouden we jonggebruikte occasions, maar doen we ook schadeherstel, car cleaning en detailing. Liever zelf uw auto wassen? Er zijn genoeg wasboxen en maar liefst twee wasstraten. Bij het aangrenzende TOTAL-tankstation kunt u alle brandstoffen tanken om weer goed voorbereid de weg op te kunnen.

Is uw Hyundai toe aan een onderhoudsbeurt?

Ook voor een onderhoudsbeurt is uw Hyundai welkom bij ons autobedrijf. Waar we vroeger nog de kleine beurt of de grote beurt kenden, daar volgen we nu vooral de onderhoudsinterval van uw specifieke voertuig. Uw boordcomputer geeft al enorm veel data over de staat van uw auto: uw vloeistoffen, slijtage-onderdelen zoals banden en remmen, en uw motor. Problemen kunnen we daarmee snel opzoeken.

Natuurlijk staren we ons niet blind op wat de boordcomputer ons zegt, en wordt uw Hyundai bij een onderhoudsbeurt altijd grondig geïnspecteerd door onze monteurs. En vanzelfsprekend ook wanneer u uw auto laat keuren voor de APK. Naast onderhoud en APK voeren we ook reparaties van mechanische en elektronische onderdelen uit, onderhouden we uw airco, en vervangen of wisselen we uw autobanden.

Dé garage in Noord-Limburg voor uw Hyundai

Voor onderhoud bieden we een ruime werkplaats met vakkundig personeel aan om u snel op weg te helpen, maar dat bieden we ook in de showroom. Als u op zoek bent naar een frisse, jonggebruikte Hyundai occasion of van soortgelijke merken kunt u op onze website ons aanbod bekijken.

Onze voorraad wordt regelmatig vernieuwd met nieuwe occasions vanuit inruil, import of als ex-showroom modellen. Daarnaast gaan Ralph en Twan ook regelmatig de weg op om nieuwe voorraad aan te kopen. Bekijk ons aanbod voor de actuele voorraad.

Mocht de occasion waar u naar op zoek bent er niet tussenzitten raden we aan onze voorraad (bijvoorbeeld via Facebook) in de gaten te houden. Neem gerust contact op als u op zoek bent naar iets specifieks; dan kunnen we voor u op zoek gaan.

Graag tot ziens bij Auto Velthuis!

Zien we u binnenkort bij ons autobedrijf voor onderhoud aan uw Hyundai of één van onze Hyundai occasions? Check onze openingstijden of neem contact op om een afspraak te maken. Ons verkoopteam staat voor u klaar!