Auto Velthuis: Peugeot garage in Heijen

Als u in de regio Heijen woont heeft u vast al van ons gehoord: Auto Velthuis is, zeker als het om Peugeots gaat, een begrip in de regio. U kunt natuurlijk bij ons terecht voor onderhoud en aankoop van uw Peugeot occasion (of een ander merk), maar bieden u meer dan dat alleen. Schadeherstel? Doen wij. Verzekering of financiering van uw Peugeot occasion? Geen probleem. Sterker nog, speciaal voor u als Peugeot-rijder bieden wij de My Peugeotcard aan.

Bovendien bieden het aangrenzende tankstation en onze wasstraat en -boxen nóg meer gemak om uitgebreid aandacht aan uw auto te besteden.

Dé garage in Noord-Limburg voor uw Peugeot

Zeer regelmatig bieden wij nieuwe Peugeot occasions uit onze voorraad te koop aan. Die krijgen wij door inruil of import, of worden aangekocht door Ralph, Marcel of Twan. Vanuit onze historie als Peugeot-dealer komt het ook regelmatig voor dat wij ex-showroommodellen kunnen aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen.

Is uw Peugeot toe aan een onderhoudsbeurt?

Wij hebben alles in huis om uw Peugeot van een onderhoudsbeurt te voorzien. Niet alleen hebben wij een ruime werkplaats en vakkundig personeel, maar werken wij ook met onderdelen uit eigen magazijn. Slijtage-onderdelen (ruitenwissers, remblokken, olie, noem maar op) hebben wij altijd ruim op voorraad. Zo helpen we uw Peugeot niet alleen goed, maar ook weer snel en veilig de weg op.

Sinds de meeste auto’s zijn uitgevoerd met een boordcomputer volgen wij voor het reguliere onderhoud de interval van uw specifieke auto. Uw boordcomputer vertelt ons exact welke onderdelen aan vervanging toe zijn, en wat we moeten onderhouden of vervangen. Zo doen we alles wat nodig is om uw auto veilig de weg op te sturen, maar nooit meer dan nodig. Heeft uw auto geen boordcomputer? Geen zorgen, onze monteurs inspecteren uw altijd ook zelf grondig.

Graag tot ziens bij Auto Velthuis!

Zien we u binnenkort bij ons autobedrijf voor onderhoud aan uw Peugeot of één van onze Peugeot occasions? Check onze openingstijden of neem contact op om een afspraak te maken. Ons verkoopteam staat voor u klaar!