My Brand card en Pechhulp

Extra service met de MyBrand Card

Als Peugeot-bezitter rijdt u vanzelfsprekend in een goede auto. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw auto ook goed blijft? Er zijn talloze zaken die u met enige regelmaat moet controleren: diverse vloeistoffen, banden, tijdig uw auto laten keuren, noem maar op. Ook al zijn dit relatief kleine uitgaven vormen ze gezamenlijk een beste kostenpost. Gelukkig kunnen wij als Peugeot garage het u daar een stuk gemakkelijker mee maken.

De Peugeot NL-Basis Pechhulp (assistance) is er voor iedereen die een Peugeot in onderhoud heeft bij een Erkend Reparateur van Peugeot – zoals bij Auto Velthuis. Aanvullend kun je deze uitbreiden met de MyBrand Card en een Pechhulp dekking voor Europa. Ondanks dat wij wel onderhoud voor leaseauto’s doen, zijn rijders met een auto op naam van een bedrijf of leasemaatschappij uitgesloten.

Voordelen van de MyBrand Card

Als houder van de MyBrand Card krijgt u standaard veel extra services voor een zeer scherpe prijs. Naast een jaarlijkse Lente- en Herfstcheck profiteert u van:

  • APK-controle;
  • Bijvullen van vloeistoffen zoals ruitenwisser- en koelvloeistof (1x per kwartaal);
  • Bandenreparatie (indien nodig);
  • Vervangen van lampjes; *
  • 10% korting op originele Peugeot-accessoires.

Wat kost de MyBrand Card?

Vanaf slechts €39,95 kunt u de MyBrand Card al aanschaffen. Wilt u de standaard pechhulp in Nederland uitbreiden met dekking in heel Europa? Dat kan en is ook nog eens scherp geprijsd! Vanaf slechts €39,95 extra breidt u uw Peugeot Assistance uit naar pechhulp in de hele EU.

Heeft uw auto slechts om de twee jaar onderhoud nodig? Dan kunt u de NL-Basis aanvullend afsluiten en bent u twee jaar voorzien van pechhulp in Nederland. De kost slechts €32,06 extra.

Interesse om de MyBrand Card aan te schaffen of de extra Pechhulp dekking afsluiten na het onderhoud aan uw Peugeot bij Auto Velthuis? Neem contact met ons op of kom langs bij ons autobedrijf in Heijen! We helpen u graag en informeren u over de voorwaarden.

* Uitgezonderd is het vervangen van Xenon-, neon-, led-, dag- en interieurverlichting.