MyPeugeot card

Extra service met de MyPeugeot Card

Als Peugeot-bezitter rijdt u vanzelfsprekend in een goede auto. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw auto ook goed blijft? Er zijn talloze zaken die u met enige regelmaat moet controleren: diverse vloeistoffen, banden, tijdig uw auto laten keuren, noem maar op. Ook al zijn dit relatief kleine uitgaven vormen ze gezamenlijk een beste kostenpost. Gelukkig kunnen wij als Peugeot garage het u daar een stuk gemakkelijker mee maken.

De MyPeugeot Card is er voor iedereen die een Peugeot in onderhoud heeft bij een Erkend Reparateur van Peugeot – zoals bij Auto Velthuis. De MyPeugeot Card kunt u aanvragen na een (basis)onderhoudsbeurt. Ondanks dat wij wel onderhoud voor leaseauto’s doen, zijn rijders met een auto op naam van een bedrijf of leasemaatschappij uitgesloten.

Voordelen van de MyPeugeot Card

Als houder van de MyPeugeot Card krijgt u standaard veel extra services voor een zeer scherpe prijs. Naast een jaarlijkse Lente- en Herfstcheck van uw Peugeot krijgt u via de Peugeot Assistance 24/7/365 hulp bij pech in Nederland. Daarnaast profiteert u van:

  • APK-controle;
  • Bijvullen van vloeistoffen zoals ruitenwisser- en koelvloeistof (1x per kwartaal);
  • Bandenreparatie (indien nodig);
  • Reparatie van uw voorruit (sterreparatie);
  • Vervangen van lampjes; *
  • 10% korting op originele Peugeot-accessoires.

Wat kost de MyPeugeot Card?

Vanaf slechts €49,95 kunt u de MyPeugeot Card al aanschaffen. Wilt u de standaard pechhulp in Nederland uitbreiden met dekking in heel Europa? Dat kan en is ook nog eens scherp geprijsd! Vanaf slechts €79,95 extra breidt u uw Peugeot Assistance uit naar pechhulp in de hele EU.

Interesse om de MyPeugeot Card aan te schaffen? Neem contact met ons op of kom langs bij ons autobedrijf in Heijen! We helpen u graag en informeren u over de voorwaarden.

* Uitgezonderd is het vervangen van Xenon-, neon-, led-, dag- en interieurverlichting.