Auto Velthuis: Opel garage in Heijen

Welkom bij autobedrijf Auto Velthuis. Wij zijn een full-service garage uit Heijen waar u welkom bent met auto’s van alle merken – dus ook uw Opel. Van origine staan wij bekend als Peugeot-garage, maar in de afgelopen jaren hebben wij ons verbreed om auto’s van alle merken te kunnen servicen: van de showroom tot in de werkplaats.

Full-service omdat wij in de breedste zin van het woord voor uw auto kunnen zorgen. Niet alleen voor onderhoud of aankoop van een nieuwe occasion, maar ook voor schadeherstel, verzekeringen of financiering voor uw nieuwe (Opel) occasion. Tot slot beschikken wij over een wascentrum met twee wasstraten en meerdere wasboxen om uw auto echt goed te verzorgen.

Dé garage in Noord-Limburg voor uw Opel

Bent u op zoek naar een nieuwe Opel occasion? Daar kunnen we u goed mee helpen! Ons aanbod wisselt sterk en krijgen regelmatig nieuw aanbod van diverse merken. Occasions verkregen vanuit inruil, geïmporteerd, ex-showroommodellen of aangekocht door onze in- en verkopers. Wilt u liever een Opel occasion leasen? Ook dat kan bij ons.

Zit de Opel occasion die u zoekt er niet tussen? Ons aanbod wisselt regelmatig, dus houdt onze Facebook-pagina in de gaten of neem contact op met Ralph, Twan of één van onze andere medewerkers.

Is uw Opel toe aan een onderhoudsbeurt?

Vroeger kenden we natuurlijk de grote beurt en kleine beurt. Maar tegenwoordig kunnen we door het uitlezen van de boordcomputer al bepalen wat voor onderhoud uw Opel nodig heeft. Hier staat nuttige informatie in die aangeeft wat aan vervanging toe is. Natuurlijk gaan we niet blind uit van de boordcomputer, maar kijken onze monteurs uw auto grondig na. Samen met u bespreken we wat nodig is om te onderhouden.

Naast het reguliere onderhoud van uw Opel bent u ook van harte welkom voor het onderhoud van uw airco, reparaties van defecte onderdelen (bijv. lekke banden), schadeherstel of om uw auto te laten keuren (APK). Onze ruime werkplaats biedt aan ten minste vijf auto’s tegelijk plaats, en werken met onderdelen uit eigen magazijn. Zo kunnen onze vakkundige monteurs efficiënt te werk en hoeft u uw auto niet lang te missen.

Graag tot ziens bij Auto Velthuis!

Zien we u binnenkort bij ons autobedrijf voor onderhoud aan uw Opel of één van onze Opel occasions? Check onze openingstijden of neem contact op om een afspraak te maken. Ons verkoopteam staat voor u klaar!