Welkom bij Autobedrijf Velthuis

Hartelijk welkom in Heijen! Autobedrijf Auto Velthuis is uw adres in Noord-Limburg voor occasions en onderhoud voor alle merken. Vanuit onze historie hebben wij als Peugeot dealer, Erkend Reparateur én Distributeur altijd focus gehad op occasions en onderhoud voor Peugeot.

In de loop der jaren hebben wij ons in de breedte ontwikkeld om vrijwel alle merken te kunnen servicen. Onderhoud voor uw elektrische auto? Geen probleem, onze mensen in de werkplaats hebben alle kwalificaties en certificaten om onderhoud aan elektrische voertuigen uit te voeren. En wist u dat u ook voor het onderhoud van uw leaseauto bij ons terecht kunt?

Auto Velthuis: veel meer dan een garage

Ons autobedrijf heeft in de loop der tijd een breed scala aan diensten en services aangetrokken om de regio én onze klanten full-service te kunnen bedienen.

Naast occasions en onderhoud kennen wij een breed scala aan extra diensten en services om onze regio én klanten full-service te kunnen bedienen. Bijvoorbeeld om uw auto weer mooi en netjes te krijgen: één van onze zeven wasboxen, onze autowasstraat of – als het helaas nodig is – ons schadeherstel. Financiering of garantie nodig op uw nieuwe auto of occasion? Wij bieden aantrekkelijke financiële regelingen.

Historie van Auto Velthuis

Ons autobedrijf bestaat sinds 1962. Onder leiding van Koos ten Haaf vestigde we ons destijds in Ottersum. In 1991 – toen Hans Velthuis het roer overnam – verhuisde het autobedrijf naar het huidige bedrijfspand in Heijen. Tien jaar later werd Twan Roodbeen directeur van Auto Velthuis, de functie die hij tot op heden inkleedt bij ons autobedrijf.

Kom gerust langs bij ons autobedrijf in Heijen; ons enthousiaste team staat voor u klaar.

Graag tot ziens!

Veel meer dan een garage

We staan voor je klaar!

Bij autobedrijf Auto Velthuis bieden we een breed scala aan diensten en services aan. Naast occasions en onderhoud bent u welkom voor onder andere:

  • Erkend schadebedrijf voor cosmetisch of grote autoschade

  • Diverse wasboxen en autowasstraat voor een blinkende auto