Auto kopen met BOVAG-garantie

Bent u op zoek naar een nieuwe auto of occasion, en wilt u zeker zijn dat u een juiste aankoop doet? Bij Auto Velthuis kunt u met een gerust hart uw nieuwe auto kopen met BOVAG-garantie. Auto Velthuis is een officieel BOVAG-bedrijf, wat inhoudt dat de occasions die wij aanbieden goed onderhouden en in goede staat zijn voordat ze aan u worden aangeboden.

Wij inspecteren al onze auto’s naar BOVAG-standaarden met de 40-punteninspectie. Dit is een kwaliteitscontrole die we doen om de staat van uw auto te kunnen beoordelen. Eventuele mankementen of slijtage die we tijdens die inspectie tegenkomen pakken we (preventief) aan. Zo zorgen we dat u met een gerust hart veilig op weg kunt.

BOVAG-garantie van Auto Velthuis

Wanneer u bij Auto Velthuis een (tweedehands) auto wilt kopen met garantie kunt u ervan uitgaan dat u goed zit: op occasions vanaf €4.500,- zit standaard 12 maanden BOVAG-garantie. Neem gerust contact op om te vragen naar de garantie en wat dat inhoudt bij Auto Velthuis.

Onze belofte is: wij zorgen ervoor dat uw occasion wordt afgeleverd met de garantie dat u het eerstkomende jaar geen onderhoud hebt. Dit is een garantie op allesbehalve slijtage-onderdelen als remmen, banden, wissers en vloeistoffen. Voor deze zaken wordt natuurlijk wel gezorgd dat ze bij aflevering goed zijn.

Tweedehands auto met garantie kopen?

Bent u op zoek naar een jonggebruikte occasion of tweedehands auto met garantie? Neem dan gerust een kijkje bij onze occasions of volg onze Facebook-pagina. Ons occasion-aanbod wisselt regelmatig, dus dat betekent dat we ook regelmatig nieuwe occasions met BOVAG-garantie aanbieden.

Specifieke vragen of wensen? U kunt altijd contact opnemen met ons verkoopteam.