Auto Velthuis: Ford garage in Heijen

Als u de regio Heijen kent, is de kans groot dat u ons autobedrijf ook kent. Oorspronkelijk gestart als Peugeot-garage hebben we bij Auto Velthuis de afgelopen jaren flink verbreed naar andere merken. Nu doen we occasions en onderhoud voor alle merken, en zijn we voor bijvoorbeeld Ford ook de garage voor onderhoud en occasions.

Bij Auto Velthuis hebben we meer dan alleen een werkplaats en showroom. U kunt met uw Ford ook terecht voor schadeherstel, gebruik van de wasstraat of één van onze wasboxen, of om uw auto vol te tanken bij het aangrenzende tankstation. Full-service dienstverlening voor u en uw Ford.

Dé garage in Noord-Limburg voor uw Ford

Regelmatig krijgen wij nieuwe occasions binnen: vanuit inruil verkregen, geïmporteerd uit het buitenland of aangekocht door één van onze inkopers. Eerlijkheid gebied te zeggen: Peugeot is in ons aanbod nog steeds sterk vertegenwoordigd, maar er komt een steeds grotere diversiteit in het aanbod.

Bent u op zoek naar een nieuwe Ford occasion, maar staat hij er niet tussen? We vernieuwen onze voorraad regelmatig, dus houdt onze Facebook-pagina in de gaten. Of neem contact op met waar u specifiek naar op zoek bent; dan kunnen we gerichter op zoek naar misschien wel uw nieuwe Ford occasion.

Is uw Ford toe aan een onderhoudsbeurt?

Uiteraard bent u met uw auto van harte welkom in onze ruime werkplaats. Doordat we maar liefst vijf bruggen kunnen onze mensen veel auto’s tegelijk in de werkplaats hebben. Daarnaast zijn we met ons eigen magazijn bevoorraad met (slijtage-)onderdelen, waardoor we snel kunnen werken. En u uw auto niet lang hoeft te missen.

Uw auto wordt altijd grondig geïnspecteerd door onze monteurs. Zij kijken onder andere naar de onderhoudsinterval van uw Ford en bepalen samen met u of uw auto een kleine beurt of grote beurt nodig heeft. Naast het standaard onderhoud zien we u ook graag voor airco onderhoud, schadeherstel, of APK-keuring. Ook als u uw Ford least bent u van harte welkom voor onderhoud.

Graag tot ziens bij Auto Velthuis!

Zien we u binnenkort bij ons autobedrijf voor onderhoud aan uw Ford of één van onze Ford occasions? Check onze openingstijden of neem contact op om een afspraak te maken. Ons verkoopteam staat voor u klaar!