Uw auto professioneel laten poetsen

Professionele car cleaning

  • Car cleaning voor interieur en exterieur

  • Ook voor reiniging van uw camper of caravan

  • Uw voertuig terug in showroomstaat

  • Duurzame producten met lange bescherming

Car cleaning & car detailing

Naast onze autowasstraat en wasboxen kunt u ook uw auto professioneel laten poetsen bij Auto Velthuis. Wij hebben diverse Car cleaning pakketten: van een kleine tot diepe reiniging, car cleaning voor interieur en exterieur. Uiteraard met duurzame producten die uw lak optimaal én langdurig beschermen.

Wij brengen uw voertuig weer terug naar showroomstaat en – doordat onze producten een langdurige bescherming bieden – kunt u daar lang van genieten. Wilt u ook thuis zelf aan de slag gaan met car detailing? Wij geven u graag advies op de producten en poetsmethoden die u kunt gebruiken om uw auto weer in showroomstaat te krijgen – en te houden.

Auto professioneel laten poetsen in Heijen

Tijdens het car detailing proces maken wij gebruik van de premium coating Kenolon Ceramic Shield V1. Hiermee wordt uw autolak verhard en daardoor krasbestendiger. Door de samenstelling van dit product (bestandsdeel SIO2 voor de scheikundigen) is het product van nature waterafstotend en extreem resistent tegen weersinvloeden en chemicaliën.

Waar traditionelere waxen en sealants zich snel laten aantasten door (machinale) wrijving of reiniging, heeft u met onze Ceramic Shield maandenlang plezier van een optimale bescherming. Sterker nog, als u uw lak goed onderhoud kunt u wel 3 jaar plezier houden van lakbescherming.

Car cleaning voor campers en caravans

Naast auto’s is er bij ons ook de mogelijkheid om uw camper of caravan compleet te laten reinigen. Bijvoorbeeld als u terugkomt van een lange reis en het vuil van de snelwegen goed en grondig gereinigd wilt hebben. Wij zorgen dat uw camper of caravan in optimale staat weer op stalling gezet kan worden.

Prijzen voor car cleaning

Om u een passende offerte te kunnen geven nodigen wij u uit om eerst met uw auto, camper of caravan langs te komen. We kunnen dan uw wensen bespreken en een uitgebreide intake doen op de staat van uw voertuig.

Car cleaning en detailing is altijd natuurlijk maatwerk, maar wij werken graag transparant – zo ook in onze tarieven. Als u uw auto professioneel wilt laten poetsen zijn dit de prijzen die wij hanteren. Uiteraard krijgt u eerst offerte op maat voordat wij aan de slag gaan.

VIP-behandeling (hogedruk wassen, uitzuigen, ramen) (alleen op zaterdag en op afspraak) €50,-
Koplampherstel van doffe koplampen (2X) €70,-
Auto in de wax zetten €75-
Car cleaning exterieur €195,-
Car cleaning interieur €195,-
Complete binnen- en buitenreiniging €350,-

Wilt u uw auto professioneel laten poetsen door ons? Maak dan een afspraak voor car cleaning en detailing bij Auto Velthuis!